Vinterhave forlænger årstiderne

En vinterhave kan både være et rum uden opvarmning, der kan benyttes fra forår til efterår, men det kan også være en helårsudestue, hvor man kan nyde det skiftende vejrlig i et lyst, lækkert og varmt rum året rundt. Vores vinterhaver er meget bedre isoleret end de gamle former for udestuer, hvilket gør, at du kan sidde i din vinterhave året rundt og nyde at være tæt på din have, uanset hvordan vejret er udenfor.

Hvilke typer af vinterhave tilbyder vi?

​Vi tilbyder helt unikke udestuer, som du selv kan være med til at skræddersy. Vi kan altså tilpasse jeres vinterhave individuelt med både design og valg af materiale.

Alle vores udestuer og vinterhaver kan leveres med træ, træ/aluminium eller plast-elementer, og de monteres med superlavenergi ruder. Elementerne i vores produkter til ehver vinterhave er dansk produceret, og de lever derfor op til de danske krav og normer, hvilket er din garanti for et kvalitetsprodukt.

​ALLE FORMER FOR TAGTYPER TIL DIN NYE VINTERHAVE

​Vi tilbyder alle former for tag til din vinterhave, så designet kan matche med resten af dit hus. Det kan både være termotag, tagsten, tagpap, eternit osv.

Montagen udføres altid af dygtige danske håndværkere til en fast pris og kan gøres enten som hel- eller delmontage. Der tilkommer ikke nogen ekstra omkostninger, og vi vil altid holde os inden for den aftalte pris og tidsramme.

Vi har base i Horsens i Midtjylland, men tager imod opgaver inden for vinterhave overalt i landet, så kontakt os på udestuer@gmail.com  eller på 28 78 28 90 for et uforpligtende tilbud og en gratis opmåling!

​VI TILBYDER GRATIS

Opmåling-tilbud og skitse

Bygge ansøgning 

Kontakt os​

E-mail: udestuer@gmail.com

Telefon: 28 78 28 90​

CVR: 29025339

Find os​

Olsen's Udestuer

Meldrupvej 10

8700 Horsens​