Udestue tilbud | Gratis & Uforpligtende tilbud

Vi tilbyder gratis opmåling og et uforpligtende tilbud på en udestue.

Vi kan tilbyde jer en opmåling og et udestue tilbud helt kvit og frit, uden at I behøver at forpligte jer til noget som helst. Vi er landsdækkende og kan komme ud til jer for opmåling, hvorefter vi giver jer et udestue tilbud, der ikke gemmer på nogen skjulte omkostninger.

Tilbuddet vil indeholde alt i form af løn, materialer, nedrivning, fjernelse af affald, støbning osv., og alle tilbud er inkl. moms. Kontakt os på mail eller telefon, og så garanterer vi et svar med udestue tilbud inden for 24 timer, hvorefter vi vil ringe jer op og aftale et besøg helt kvit og frit, uanset hvor i landet I skulle bo.​

FORDELE VED ET UDESTUE TILBUD FRA OLSEN’S

​Vi har konkurrencedygtige priser, og med et udestue tilbud fra os ved I præcis, hvad I får for pengene, og hvor længe vi vil være om arbejdet. Normalt tager det bare omkring 14 dage for os at levere og montere en komplet udestue. 

​Vi arbejder ud fra Horsens, men kan levere og montere på landsdækkende plan. Vi har en række tilknyttede montører, som sørger for at det færdige produkt bliver leveret til tiden og i en høj kvalitet, som gør at alle vores udestuer er vedligeholdelsesfrie!

VI OPFYLDER JERES ØNSKER TIL ET UDESTUE TILBUD

​Hvis I har nogle specifikke ønsker og forespørgsler, kan vi hjælpe med det, og hvis I samtidig med bygningen af udestuen også ønsker at få skiftet de resterende vinduer til superlavenergi-ruder, kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os for at få et udestue tilbud på E-mail: udestuer@gmail.com

Kontakt os for et gratis & uforpligtende tilbud​

 
 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​VI TILBYDER GRATIS

Opmåling-tilbud og skitse

Bygge ansøgning 

Kontakt os​

E-mail: udestuer@gmail.com

Telefon: 28 78 28 90​

CVR: 29025339

Find os​

Olsen's Udestuer

Meldrupvej 10

8700 Horsens​